Poort naar Geluk - Coaching, therapie en vitaliteit
Slide background

Hotel Inkelshoes in Epen
 

Locatie

Activiteiten vinden plaats in mijn praktijk in Vaals. Een straatje verder sta je aan de voet van de Vaalserberg. Hier ligt een prachtig heuvelachtig natuurgebied: een perfecte plek om te ontspannen, bezinnen en jezelf te verwennen. Coachwandelingen, meditaties en bezinningswandelingen vinden daarom vaak in dit stukje vakantieland plaats. Voor Vitaliteitsdagen/-weken en de cursus Poort naar geluk werk je ook aan opdrachten in Hotel Inkelshoes in Epen. Dit hotel ligt ook in het Heuvelland in een Stiltegebied met een adembenemend panoramische uitzicht op het Geuldal. Een prima uitvalsbasis als je houdt van wandelen, fietsen, rust en bourgondisch genieten. Vanuit Epen rijd je binnen 20 minuten door de bosrijke heuvels naar mijn praktijk in Vaals. Uiteraard kun je ook kiezen voor een andere accommodatie in de buurt. Ik adviseer je graag.

Praktijkadres
Kerkstraat 37
6291 AB Vaals (Zuid-Limburg)

Praktijk aan huis in Sellingen

Locatie vanaf november

VERHUIZING HALF NOVEMBER 2017
Vanaf medio november heb ik praktijk aan huis in het wonderschone Sellingen in Westerwolde (onderste foto).

Sellingen
Sellingen ligt in de bosrijke regio Westerwolde in de Gemeente Vlagtwedde, zuid-oost Groningen, vlakbij de Duitse grens. Het ligt op een zandrug tussen Ter Apel en Vlagtwedde. Het dorp ontstond in de Middeleeuwen. Het is een langgerekte plaats met dorpse huizen, mooie boerderijen, afgewisseld met winkeltjes, restaurants en terrassen. Sellingen staat bekend als de ‘Parel van Westerwolde’ en ‘kunstdorp’ van het noorden. Het is een esdorp en het heeft een voor deze dorpen kenmerkende brink. Interessant is het kerkje uit de 14e eeuw en ‘De oude Stelmakerij’ met het streekhistorisch museum en Tourist Info. Binnen een half uur rijden ben je in Stadskanaal, Ter Apel, Emmen, Winschoten of een stadje in Duitsland.
Regio Westerwolde
In het wonderschone Westerwolde tref je een kleinschalig, bosrijk, licht golvend ‘coulissen landschap’ aan met schilderachtige doorkijkjes en een rijke historie. Het is net alsof de tijd er heeft stilgestaan. Al wandelend of fietsend kun je er zorgeloos genieten van de ruimte, de frisse lucht en 2200 hectare natuurgebied. Je ziet er heidevelden, akkers met wuivend graan, idyllische beekdalen, bijzondere dieren, vogels en planten, zandplassen en de meanderende riviertjes zoals de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa. Je kunt er ook kanoën, golfen en paardrijden. Kenmerkend in het gebied zijn de karakteristieke Saksische boerderijen, het Hervormde kerkje uit de 14e eeuw en historische vestingen in Bourtange, Oudeschans en Wedde. Uniek is ook een bezoek aan het Kruisherenklooster in Ter Apel. Dit alles zorgt voor een hoge leefkwaliteit. Westerwolde ontving in 2014 daarom het keurmerk ‘Cittaslow’.