Poort naar Geluk - Coaching, therapie en vitaliteit
Slide background

Praktijk aan huis

Sellingen

De praktijk van 'Poort naar Geluk' ligt aan Veentuinen 26 in Sellingen; een rustgevende plek in een prachtig natuurgebied waar je stil van wordt. Sellingen ligt in de bosrijke Gemeente Westerwolde in zuid-oost Groningen. Vlakbij Drenthe en de Duitse grens, op een zandrug tussen Ter Apel en Vlagtwedde. Het is een langgerekte plaats met dorpse huizen, mooie boerderijen, afgewisseld met winkeltjes, restaurants en terrasjes. Sellingen staat bekend als de ‘Parel van Westerwolde’ en ‘Kunstdorp’ van het noorden. Het esdorp uit de Middeleeuwen heeft een voor deze dorpen kenmerkende brink, een 14e eeuws kerkje, ‘De oude Stelmakerij’ met streekhistorisch museum+VVV.
Binnen een half uur rijden ben je in de stad: Emmen, Stadskanaal, Ter Apel of Winschoten.

Gemeente Westerwolde

In het bosrijke Westerwolde tref je een licht golvend coulissen landschap aan met schilderachtige doorkijkjes. Het is net alsof de tijd er heeft stilgestaan. Al wandelend of fietsend kun je er zorgeloos genieten van de ruimte, de frisse lucht en 2200 hectare natuurgebied. Je ziet er heidevelden, akkers met wuivend graan, idyllische beekdalen, bijzondere dieren, vogels en planten, zandplassen en de meanderende riviertjes zoals de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa. Je kunt er ook kanoën, golfen en paardrijden. Promofilmpje over Westerwolde. Kenmerkend in het gebied zijn de karakteristieke Saksische boerderijen en historische vestingen in Bourtange, Oudeschans en Wedde. Uniek is het Kruisherenklooster in Ter Apel. Westerwolde heeft een hoge leefkwaliteit. Vanaf 2014 kreeg de Gemeente daarom het keurmerk ‘Cittaslow’.

Openbaar vervoer

Vanuit het zuiden rijd je met de trein naar Emmen. Vervolgens neem je de bus richting Ter Apel-Sellingen-Vlagtwedde. Bij halte 'Dorpsstraat' stap je uit. Dan loop je in 5 minuten naar de praktijk. Vanuit het noorden neem je de trein tot Winschoten. Vervolgens pak je de bus richting Vlagtwedde-Sellingen-Ter Apel. Bij halte 'Dorpsstraat' stap je uit en ben je in 5 minuten bij de praktijk: Veentuinen 26, 9551 BZ in Sellingen.

Deurbel en parkeren

De deur naar de praktijk is de meest rechtse deur als je met je gezicht naar de woning staat, bij een grote zwerfkei.
Druk op de bel bij het bordje ‘Poort naar Geluk’. Bij geen gehoor kun je mij het beste even appen of bellen.

Je kunt voor de praktijk en in de straat gratis parkeren.

Functies praktijkruimten

De praktijk is gevestigd in een voormalige huisartsenpraktijk met apotheek. De ruimten zijn nog hetzelfde maar hebben nu een andere functie:
  • Spreekkamer: consult en cursus voor 1-2 personen.
  • Energiekamer: energetische behandelingen op de massagebank.
  • Massagekamer: ontspanningsmassages en Andullatietherapie.
  • Boeddhakamer: meditatie, opdrachten maken, familieopstellingen, mindfullness, yoga ed.
  • Studio: relaxen, film kijken, douchen en individuele activiteiten.
  • Keuken: koffie, thee en gevitaliseerd kraanwater, lunch maken.
  • Garage: bewegen, sporten, ontladen met behulp van boksbal.
  • Entree: toilet en garderobe.
  • Kantoor (voormalige apotheek): opslag en administratie praktijk.