Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Praktijk in Zuid-Frankrijk: voor inzicht en uitzicht!

De praktijk van Mariska is gevestigd in een stenen landhuis uit 1890 op een uitzonderlijk rustige plek in het midden van ruim 16 hectare bebost land. Het heeft een adembenemend mooi uitzicht op Souillac. Er wordt zoveel mogelijk buiten gewerkt in de verstillende natuur. Binnen in de woning is een sfeervolle spreekruimte met authentieke haard en tuindeuren naar het terras.

Adres

Lieu-dit La Rocque
46200 Souillac
Departement Lot
Zuid-Frankrijk

NB. Het adres heeft geen huisnummer! 

Ligging Souillac

Souillac ligt in het noord-westen van Departement Lot in de lieflijke Dordognevallei. Lot grenst aan de departementen Corrèze, Cantal, Aveyron, Tarn-et-Garonne, Lot-et-Garonne. In 2016 werden de regio’s in Frankrijk heringedeeld en werd Midi-Pyrénées samengevoegd met de regio Languedoc-Roussillon tot de nieuwe regio Occitanie.

Informatie Souillac

 

 

Bereikbaarheid Souillac

Wil je naar Souillac reizen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie over de diverse mogelijkheden, zoals vliegtuig, trein en auto.

Bereikbaarheid

Aanmelden nieuwsbrief

Je kunt je hieronder aanmelden voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en artikelen. Wil je mijn maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via deze button en ontvang automatisch nieuwe artikelen via de e-mail.

Aanmelden nieuwsbrief