Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Lees de ervaringen met Andullatie therapie

Na een verhelderende sessie met Mariska heb ik op de Andullator gelegen. Zalige warmte, aangename trillingen, zacht kussen en een warme deken over mij heen. Hemelse muziek op mijn koptelefoon. Een genot om te merken dat mijn geest tot rust kwam en mijn pijnklachten minder werden.

Ester

Ik heb een aantal keren op de Andullator gelegen. Van de diverse programma’s was nr.8 voor Chronische rugklachten voor mij zeer doeltreffend. Heb hierdoor nog meer mogen loslaten. Ik heb een Andullator aangeschaft om mezelf vitaal te houden en ook voor mijn cliënten. Dank je wel voor de kennismaking met Andullatietherapie!

Martin

De Andullatie tafel was een mooie aanvulling op de therapie van Mariska. Je wordt letterlijk door elkaar geschud en verwarmd. Een verfrissend en ontspannen onderdeel tijdens mijn verblijf bij Geluk is een keuze.

Jordy

Ik heb Andullatietherapie gehad tijdens mijn Vitaliteitsweek.  De vibraties van het ‘Vitaliteitsmatras’ kwamen direct en diep bij me binnen. Het hielp me om helemaal te ontspannen. Daardoor kon ik naar binnen gaan en verbinding maken met mijn essentie. Ik werd er blij, energiek en rustig van. Een bijzondere, weldadige ervaring!

Jeanne

De andullerende golven van de Andumedic stimuleren je hele lichaam. De indringende trillingen geven een weldadig gevoel. Rustgevend en ook verkwikkend. Beslist een waardevolle aanvulling op de therapie van Mariska!

Desirez

De Andullatietherapie is een verwennerij voor lichaam en geest. Ik heb tijdens mijn Vitaliteitsweek diverse programma’s ervaren die passen bij mijn klachten (burn out). De Powernap was zalig. Je ligt gewoon lekker op een zacht leren matras te genieten. De variabele trillingen en de warmte voelen zeer aangenaam. Echt een waardevolle toevoeging van mijn Vitaliteitsweek.

Tom