Poort naar Geluk - Coaching, therapie en vitaliteit

Privacyverklaring Poort naar Geluk

Poort naar Geluk, gevestigd aan Veentuinen 26, 9551 BZ Sellingen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Ik respecteer jouw privacy. De persoonsgegevens die je met mij deelt, behandel ik daarom heel zorgvuldig. In deze privacyverklaring lees je hoe ik dat doe.

Verwerken en verwijderen van je persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden alleen opgeslagen en verwerkt als je deze zelf aan mij doorgeeft. Dat gebeurt in de volgende gevallen:

  1. Bij een aanmelding voor een activiteit via het aanmeldingsformulier op mijn website. Dat is nodig om je een bevestiging en factuur te sturen en om contact met je te hebben. Binnen een week na je deelname verwijder ik je persoonsgegevens en alle daarbij horende informatie en communicatie. Na de wettelijke bewaartermijn worden de facturen verwijderd.
  2. Bij je bestelling van mijn boek of meditatie-CD in mijn webwinkel om de betaling af te kunnen handelen en je bestelling te versturen. De factuurgegevens blijven voor mij zichtbaar aan de achterkant van mijn webwinkel. Dat is nodig voor de boekhouding. Na de wettelijke bewaartermijn worden deze gegevens verwijderd.
  3. Bij je aanmelding voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief. Je vult daarvoor je naam en e-mailadres in op mijn homepage. Je kunt je e-mailadres zelf wijzigen of verwijderen. Ook kun je je altijd afmelden voor de nieuwsbrief via een link in de mail.

Delen van persoonsgegevens met derden

Poort naar Geluk deelt geen persoonsgegevens met derden tenzij dit wettelijk verplicht is of een functie heeft en je daarvoor schriftelijke toestemming hebt gegeven.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die Poort naar Geluk gebruikt

Wanneer je mijn website bezoekt wordt er gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bij je eerste bezoek aan mijn website ben je daarvan op de hoogte gesteld en is je toestemming gevraagd voor het plaatsen van cookies.
Cookies kun je zelf op je apparaat verwijderen.

Beveiliging van je persoonsgegevens

Poort naar geluk heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • De persoonsgegevens die je invult op het aanmeldingsformulier op mijn website, worden via een beveiligde verbinding naar mij verstuurd (https://). Dat staat ook vermeld onderaan het aanmeldingsformulier.
  • Mijn computer en andere apparaten zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall.
  • Mijn boekhoudsysteem is beveiligd met 2-factor authenticatie.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Poort naar geluk. Ook heb je recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens ik van jou heb in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar mariska@poortnaargeluk.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, de strook met nummers onderaan je paspoort, je paspoortnummer en Burgerservicenummer zwart. Dit ter bescherming van je privacy.
De mogelijkheid bestaat om in dit kader eventueel een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

Versie 1.0 – 28 mei 2018