Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Lees de ervaringen met CD 1: 'Verlicht je leven door loslaten'

Van de meditatie-CD’s vind ik het super dat er bij beide CD’s een toelichtingsnummer voorzien is met duidelijk info.  Vooral het toelichtingsnummer van de CD ontspannen bracht me vrij direct in ontroering. Vooral die laatste “opgaan in de Bron”, kwam direct een portie verdriet naar buiten met het korte stukje en de uitleg via jouw te stem te horen. De opbouw komt van te gesproken tekst komt me vrij nieuw over en dat ik heel prettig. Tussendoor pas ik zelfs de oefening toe en het heeft snel effect op mijn welzijn. Ik ben zeer tevreden van de aankoop. Je hebt ook heel aangename, ontspannende stem en de muzikale achtergrond vind ik ook prettig.

Domien

Ik vind het een super meditatie en heb er na 1x luisteren al iets aan!

Mieke

CD van is Mariska is ideaal om los te laten; er komt weer stilte in je hoofd.

Maryam

CD van is Mariska is ideaal voor beter slapen en tot rust komen.

Maryam

CD loslaten is fantastisch. Mariska’s stem en de prachtige muziek ondersteunen je bij het doelbewust loslaten van je zorgen, problemen en pijn. Je moet je er wel aan overgeven zodat je er optimaal de vruchten van kunt plukken.

Stefan

De muziek is net zo belangrijk als de stem van Mariska. Het is echt een geheel. Stem en muziek versterken elkaar op een prachtige manier. Het is een professionele CD die met kop en schouders boven soortgelijke CD’s uitsteekt.