Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Lees alle ervaringen over Coaching

We hebben relatietherapie bij Mariska gedaan. Heel fijn om dat samen te doen. Sommige onderdelen waren individueel en andere delen deden we samen. We kregen passende opdrachten om thuis uit te voeren en hebben daardoor de juiste keuzes gemaakt in ons proces. Alle vraagtekens zijn weggehaald en we hebben nu weer helder hoe we het beste uit elkaar kunnen halen als we bij elkaar zijn. Maar ook hoe we kunnen omgaan met emoties, misverstanden en tegenvallers. Heel fijn!

Merel en Maarten

Mariska heeft me geholpen bij mijn onderzoek naar wat ik verder wil met mijn leven. Alle midlife-problemen zijn aan bod gekomen. Ik heb helderheid gekregen over de dingen die voor mij belangrijk zijn en daardoor andere keuzes gemaakt. Mijn leven heeft een andere wending genomen waar ik, nu achteraf gezien, heel blij mee ben.

Wouter

Ik wist niet dat ik hooggevoelig was. Mariska heeft me daarvan bewust gemaakt en mij geholpen om de hooggevoeliggheid als rijkdom te leren zien en gebruiken. Ik ben daarnaast tot zoveel nieuwe inzichten gekomen over mijn verleden, over de relatie met mezelf en met mijn lichaam. De coaching van Mariska heeft echt de kwaliteit van mijn leven vergroot.

Suze
DutchEnglishFrenchGerman