Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Lees ervaringen over Coaching

We hebben relatietherapie bij Mariska gedaan. Heel fijn om dat samen te doen. Sommige onderdelen waren individueel en andere delen deden we samen. We kregen passende opdrachten om thuis uit te voeren en hebben daardoor de juiste keuzes gemaakt in ons proces. Alle vraagtekens zijn weggehaald en we hebben nu weer helder hoe we het beste uit elkaar kunnen halen als we bij elkaar zijn. Maar ook hoe we kunnen omgaan met emoties, misverstanden en tegenvallers. Heel fijn!

Merel en Maarten

Mariska heeft me geholpen bij mijn onderzoek naar wat ik verder wil met mijn leven. Alle midlife-problemen zijn aan bod gekomen. Ik heb helderheid gekregen over de dingen die voor mij belangrijk zijn en daardoor andere keuzes gemaakt. Mijn leven heeft een andere wending genomen waar ik, nu achteraf gezien, heel blij mee ben.

Wouter

Ik wist niet dat ik hooggevoelig was. Mariska heeft me daarvan bewust gemaakt en mij geholpen om de hooggevoeliggheid als rijkdom te leren zien en gebruiken. Ik ben daarnaast tot zoveel nieuwe inzichten gekomen over mijn verleden, over de relatie met mezelf en met mijn lichaam. De coaching van Mariska heeft echt de kwaliteit van mijn leven vergroot.

Suze

Mariska heeft me in een pittige periode gecoacht. De tijd dat ik ging scheiden, waarin ik vastliep in mijn werk en ook het contact met mijn kinderen verloor. Mariska kijkt dwars door je heen en heeft niet veel informatie nodig om je te kunnen helpen, op welk vlak dan ook.

Ton

Er ligt geen handleiding in de wieg van een pasgeboren baby. Daarom vraag ik raad aan Mariska als ik vastloop in mijn gezinsleven. Ongelooflijk hoe ze altijd weer de vinger op de zere plek weet te leggen en goede adviezen geeft op elk gebied.

Danielle

Regelmatig heb ik een coachgesprek met Mariska. Het gaat over alle kwesties waar ik op dat moment me zorgen over maak. Zakelijk en privé. Mariska is van vele markten thuis en schijnt te putten uit een  alwetend veld. Ze geeft altijd de juiste antwoorden en stelt me altijd de juiste vragen. Het geeft me stof tot nadenken. Ze opent deuren waar ik me niet bewust van ben. Mariska is een enorme steun en inspiratiebron voor mij.

Ben

Ik ben met mijn dochter bij Mariska geweest. Ze was al bij zoveel andere therapeuten geweest en niemand kon haar helpen. Mariska heeft haar echt op een ander spoor gezet; ze kan nu weer lachen, spelen en zichzelf zijn. Ik ben zo dankbaar.

Fenny

Mariska’s begeleiding was super leerzaam, inspirerend en helpend voor ons samen-zijn. Onze vragen zijn beantwoord en we kunnen samen verder met meer luchtigheid en vrede.

Mia en Stijn

I had a very special day with Mariska. Learned a great deal. Confronting sometimes, yet creating space. Feels good.

Jan
De coaching van Mariska biedt veel steun bij mijn reintegratie na een burn-out. Mariska coacht niet alleen mentaal maar ook fysiek. Voor haar zijn lichaam en geest echt één. Niet alleen lullen maar ook poetsen. Vaak is het zo dat iemand gespecialiseerd is in het een of het ander. Mariska maakt die verbinding en daardoor is haar aanpak uniek. Mijn burn-out was heel heftig en langdurig. Door de coaching van Mariska heb ik een voor mij verrassende keuze gemaakt. Het was even wennen, maar het voelt goed.
Elly