Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Lees alle ervaringen over Polyenergetische therapie

Danklied, geschreven en gezongen door Myrne Hulshof

Het is de plek waar ik altijd van heb gedroomd,
waar ik altijd heb willen zijn.
En ik wist niet hoe ik er komen zou,
totdat jij me hielp daarbij.
Ik kan niet anders zeggen dan dat jij mij daar hebt gebracht.

Je bent de poort naar geluk
waar ik altijd op heb gewacht.

Ik zag het bos niet meer, maar jij zag het wel
Jij wees me op het pad
Zodat ik de bloemen weer ruiken kon,
Zodat ik de wereld weer zag
in geuren en kleuren,
met een traan en een lach.

Je bent de poort naar geluk
waar ik altijd op heb gewacht.

Geluk is een keuze, die heb ik gemaakt,
maar waar was ik geweest
zonder jouw hulp, zonder jouw zijn?
voor jou een vraag, voor mij een weet.
Je beseft het niet, maar jij zette mij in mijn kracht.

Je bent de poort naar geluk waar ik altijd op heb gewacht.
Je bent de poort naar geluk waar ik altijd op heb gewacht.
Tu es la porte du bonheur, la porte du bonheur pour moi.

Wil je iemand in het hart raken via een mooi, passend lied, gezongen uit het hart?
Bij Myrne ben je aan het goede adres! E
: myrnemusic8@gmail.com  –  T: 06-41858899 

Danklied van Myrne

Binnen lopen bij Mariska voelde als welkom geheten worden in een warm bad. Ik voel me niet gauw veilig en ben achterdochtig, dat kwam geen moment in mij op, het voelde goed en dat was het ook. Mariska is duidelijk en gaat meteen naar de kern zonder dwaalwegen: heel fijn! Ze heeft mij enorm geholpen meer vrede te krijgen na een traumatische ervaring en een groot verlies van mijn geliefde. Mee doen met de familieopstellingen gaf ook inzicht en waardevolle informatie. Deel zijn van het grotere geheel, liefde laten stromen, het is goed.  Een goed begin van een nieuw ingeslagen weg. Ik kom graag terug bij Mariska.

Pauline

Alles  klopt wat Mariska doet. Alles mag er zijn zonder oordeel. Ze prikkelt je om bewuster te worden van je eigen aandeel in situaties.  Ze is een liefdevolle, intuïtieve gids.  Ik heb duurzame stappen gemaakt op alle gebieden van mijn leven. Heel waardevol!

Arend
DutchEnglishFrenchGerman