Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Lees ervaringen over Polyenergetische therapie

Danklied, geschreven en gezongen door Myrne Hulshof

Het is de plek waar ik altijd van heb gedroomd,
waar ik altijd heb willen zijn.
En ik wist niet hoe ik er komen zou,
totdat jij me hielp daarbij.
Ik kan niet anders zeggen dan dat jij mij daar hebt gebracht.

Je bent de poort naar geluk
waar ik altijd op heb gewacht.

Ik zag het bos niet meer, maar jij zag het wel
Jij wees me op het pad
Zodat ik de bloemen weer ruiken kon,
Zodat ik de wereld weer zag
in geuren en kleuren,
met een traan en een lach.

Je bent de poort naar geluk
waar ik altijd op heb gewacht.

Geluk is een keuze, die heb ik gemaakt,
maar waar was ik geweest
zonder jouw hulp, zonder jouw zijn?
voor jou een vraag, voor mij een weet.
Je beseft het niet, maar jij zette mij in mijn kracht.

Je bent de poort naar geluk waar ik altijd op heb gewacht.
Je bent de poort naar geluk waar ik altijd op heb gewacht.
Tu es la porte du bonheur, la porte du bonheur pour moi.

Wil je iemand in het hart raken via een mooi, passend lied, gezongen uit het hart?
Bij Myrne ben je aan het goede adres! E
: myrnemusic8@gmail.com  –  T: 06-41858899 

Danklied van Myrne

Binnenlopen bij Mariska voelde als welkom geheten worden in een warm bad. Ik voel me niet gauw veilig en ben achterdochtig, dat kwam geen moment in mij op, het voelde goed en dat was het ook. Mariska is duidelijk en gaat meteen naar de kern zonder dwaalwegen: heel fijn! Ze heeft mij enorm geholpen meer vrede te krijgen na een traumatische ervaring en een groot verlies van mijn geliefde. Mee doen met de familieopstellingen gaf ook inzicht en waardevolle informatie. Deel zijn van het grotere geheel, liefde laten stromen, het is goed.  Een goed begin van een nieuw ingeslagen weg. Ik kom graag terug bij Mariska.

Pauline

Alles  klopt wat Mariska doet. Alles mag er zijn zonder oordeel. Ze prikkelt je om bewuster te worden van je eigen aandeel in situaties.  Ze is een liefdevolle, intuïtieve gids.  Ik heb duurzame stappen gemaakt op alle gebieden van mijn leven. Heel waardevol!

Arend

Mariska, heel bijzonder je te ontmoeten en ook zo vertrouwd. Knap hoe jij zo snel tot de kern kunt komen, handvatten biedt en inzichten geeft. Het heeft mijn leven echt verrijkt en voor mijn gevoel kom ik ook steeds dichter bij mezelf, hoewel ik weet dat ik er nog niet ben. Op een heldere manier leg jij uit en laat je het geleerde toepassen…Concreet, leidend, direct, geen blad voor de mond nemend, maar ook lief en geduldig zijn woorden die ik bij jou en deze dagen vind passen.

Anneke

Mariska,  de helende en inspirerende kracht die er van jou uitgaat is enorm. Je bent een fantastisch mens! Blij dat ik je heb leren kennen. Dank voor alles wat je me hebt laten inzien en waar ik zoveel verder mee kan. Heerlijk en bevrijdend was en is het. Inspirerende nieuwsbrief,  geweldige plek. Ik hoop dat je nog  heel veel mensen kunt helpen om de goede richting in hun leven te vinden net zoals dat bij mij is gelukt. Dat gun ik jou en dat gun ik de mensen die bij jou komen voor ondersteuning.

Christof

Voor mijn komst bij Mariska vond ik mezelf niet waardevol. Door de intensieve, trefzekere, persoonlijke aanpak van Mariska ben ik de echte ik tegengekomen. Ik ben getransformeerd van eikel naar engel. Ik moet er zelf nog erg aan wennen dat ik me niet meer groter hoef voor te doen dan ik ben. Het geeft zoveel rust. Ben Mariska zo dankbaar; ik heb nu een leven. Ik kan weer lachen. Problemen kan ik nu veel gemakkelijker aan. Ik kom nog regelmatig terug bij Mariska voor een opfris. Dat houdt mij op het juiste spoor. Daarnaast is Mariska zo liefdevol en inspirerend dat ik graag bij haar kom.

Peter

Mariska ziet en voelt heel veel. Het is indrukwekkend hoe ze mij een spiegel heeft voorgehouden en meteen tot de kern van de zaak komt. In mijn geval betekende dat weer leiding leren geven aan de stem van mijn hart door deze te voelen, te horen en te waarderen. In mijn relatie had ik in twintig jaar steeds hele kleine concessies aan mijn eigen natuur gedaan, uit liefde voor mijn vrouw. Tot het punt dat ik thuis niet meer was wie ik wilde zijn. Met de vragen die ze me meegaf kwamen we de volgende dag tot een heel mooi inzicht en ook concrete eerste stappen om te ondernemen. Ik kom graag nog eens terug bij Mariska.

Bart

Ik zat volkomen op slot, had me afgesloten voor de buitenwereld. Mijn vader heeft me een weekend naar Mariska gebracht voor therapie. Nu heb ik veel meer energie, ben een betere prater geworden en ik zit lekkerder in mijn vel. Dat had ik nooit verwacht. Ook mijn vrienden op school zeggen dat ik positief veranderd ben. Mensen kijken ook anders naar me. Mariska is super!

Arthur

Ik ben super blij dat ik de stap naar Mariska heb gezet voor therapie. Ik heb een grote stap gemaakt om weer verbinding met mezelf te vinden. Ik zorg beter voor mezelf en luister meer naar mijn intuïtie.  Ik had veel last van angst, stress en overprikkeling en heb in de cursus geleerd hoe ik daar anders mee kan omgaan. Ik luister vaak naar Mariska’s ontspannings-CD. Thuis en ook op mijn werk hoor ik dat ik zelfverzekerder ben geworden. Ook ben ik bezig om voor mezelf te beginnen, precies zoals Mariska had voorspeld. Mariska is een krachtige en lieve vrouw en coach. Door haar mediamieke gaven weet ze direct de vinger op de zere plek te leggen.

Deborah

Heb 2x therapie gehad en voel een groot verschil. Ik ben weer op mijn pad gekomen. Ik experimenteer met wat ik geleerd heb en ben mij meer bewust. Ook heb ik Mariska’s boek gelezen en beluister ik haar meditatie CD’s. Ze helpen mij enorm. Ik voel mij een stuk rustiger en dat voelt heel fijn!

Jessica