Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Lees de ervaringen met CD 2: 'Schep rust door te ontspannen'

De band met mijn vader was problematisch. Na zijn overlijden heb ik Mariska gebeld. Ze gaf precies aan hoe hij was en hoe mijn relatie met hem was. Ze heeft me geholpen om zaken vanuit een ander perspectief te zien en informatie gegeven waar ik me niet bewust van was. Het voelt als een bevrijding. Ik kan nu zelfs met een glimlach aan mijn vader terugdenken. Dat had ik echt nooit verwacht.  

Levert

Ik zit in de harde zakenwereld en was me niet bewust dat dit werk niet meer bij mij past. Door de consulten met Mariska heb ik geleerd van mijn ervaringen, knopen doorgehakt en mijn bedrijf verkocht. Ik vaar nu een andere koers waar ik helemaal mezelf kan zijn en kan groeien. Mariska weet precies wat nodig is om een duurzame stap te zetten in de goede richting. Ik ben haar zeer dankbaar.

Dennis

Ik kom een hoop ellende tegen in mijn werk. Sommige zaken krijg ik niet verwerkt. Mariska helpt me daarbij. Bovendien ontdek ik toch weer nieuwe dingen over mezelf. Mariska is haarscherp en zet het licht van bewust zijn op de zaken waar ik aan toe ben. Het heeft me zelfverzekerder gemaakt.   

Angelika

Mariska gaf me uitleg over terugkerende dromen. Ik weet nu wat ze met mij te maken hebben en wat het van mij vraagt. Mijn angst is daardoor verdwenen.

Manna

Ik belde Mariska over mijn faalangst. Mariska gaf aan wat er in haar opkwam. Heel apart dat toen ook bovenkwam dat ik mijn zusje heb verloren toen ik jong was. Onbewust dacht ik dat ik daar schuld aan had. Ik heb dit kunnen transformeren en durf nu meer nieuwe dingen aan te gaan. Het voelt vrijer en rustiger.

Karst

Het telefoongesprek met Mariska heeft me vooral meer rust gegeven. De problemen met mijn ouders zijn opgeklaard. Ik heb adviezen gekregen hoe ik het beste mijn kinderen kan begeleiden op hun weg na de scheiding. Daarnaast heb ik antwoorden en inzichten gekregen over lichamelijke klachten.

Yvon