Poort naar Geluk - Coaching, therapie, vitaliteit en spiritualiteit

Lees ervaringen van anderen over een paranormaal consult

De band met mijn vader was problematisch. Na zijn overlijden heb ik Mariska gebeld. Ze gaf precies aan hoe hij was en hoe mijn relatie met hem was. Ze heeft me geholpen om zaken vanuit een ander perspectief te zien en informatie gegeven waar ik me niet bewust van was. Het voelt als een bevrijding. Ik kan nu zelfs met een glimlach aan mijn vader terugdenken. Dat had ik echt nooit verwacht.  

Levert

Ik zit in de harde zakenwereld en was me niet bewust dat dit werk niet meer bij mij past. Door de consulten met Mariska heb ik geleerd van mijn ervaringen, knopen doorgehakt en mijn bedrijf verkocht. Ik vaar nu een andere koers waar ik helemaal mezelf kan zijn en kan groeien. Mariska weet precies wat nodig is om een duurzame stap te zetten in de goede richting. Ik ben haar zeer dankbaar.

Dennis

Ik kom een hoop ellende tegen in mijn werk. Sommige zaken krijg ik niet verwerkt. Mariska helpt me daarbij. Bovendien ontdek ik toch weer nieuwe dingen over mezelf. Mariska is haarscherp en zet het licht van bewust zijn op de zaken waar ik aan toe ben. Het heeft me zelfverzekerder gemaakt.   

Angelika
DutchEnglishFrenchGerman